Szabó Mirtill

Amit a tanúsításról tudni érdemes

kisokos tudatos cégvezetőknek

Amit a tanúsításról tudni érdemes
 
"Olvasmányos, jó stílusban megírt, kellően tagolt, figyelemfelkeltő, szakmailag megalapozott kiadvány, amely feloldja azt a félelmet, miszerint a tanúsítás folyamata egy bonyolult, nehezen megvalósítható feladat. Mint egy tanúsított intézmény nyugalmazott vezetője a gyakorlatból tudom visszaigazolni a könyvben megfogalmazott megállapítások igazságát, valósságát és egyben hasznosságát."

Koósné Török Erzsébet ny.főigazgató, főkönyvtáros

 

Röviden, közérthetően a tanúsításról!

"Tudom, hogy szüksége lenne a cégemnek egy jól működő minőségirányítási rendszerre, de az annyira bonyolult, hogy nem merek belevágni!"

"Én egyszer már majdnem belevágtam egy minőségirányítási rendszer kiépítésébe, de sehogyan sem láttam át a hosszan tartó folyamatot és nem volt senki, aki elmagyarázza lépésről lépésre, mi fog történni. Így hát, hagytam az egészet, pedig a piaci verseny megkövetelné a tanúsítást."

Ó, ha annyi 100 forintosom lenne, ahányszor hallottam már ezeket a véleményeket!...

Ezért is jött az ötlet, hogy olyan kézikönyvet adjak a tudatos vállalkozók, cégtulajdonosok kezébe, amely végigvezeti őket azon a folyamaton, amelynek utolsó állomása a tanúsítvány kézhezvétele.

Ez a könyv arra hivatott, hogy bebizonyítsa: felkészülés és a tanúsítás folyamata áttekinthető, érthető, a cég működésének fejlődését szolgálja, s egyszersmind túlélhető.

Ha Ön még valamelyik rendszertanúsítvány megszerzése előtt áll, olvassa végig ezt a kis kiadványt! Egy bő óra alatt minden fontos információhoz hozzájuthat általa, közérthető formában.

Legyen Ön is képben, legyenek ismeretei a tanúsítással kapcsolatban! Vásárolja meg könyvünket, amelyben most egy ajándékot is elrejtettünk!

Választható szállítási és fizetési módok

  • előreutalással postai levélként feladva, amely esetén az Ön költsége 2.222,- Ft a könyv és 355,- Ft+Áfa a postai elsőbbségi levél díja (összesen: 2.673,- Ft)
  • személyes átvétel irodánkban, előre egyeztetett időpontban (összesen: 2.222,- Ft)

1
Rendelés

Rendelje meg az alábbi űrlapon Szabó Mirtill: Amit a tanúsításról tudni érdemes című könyvét.  A  könyv ára 2.222,- Ft.

Névaz ön teljes neve
Telefonszámpl. +36 30 123 4567
Címa szállítás címe
Számlázási adatok
Szállítási és fizetési módokKérjük válasszon!
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
TUDÁSKÖZPONT
Magyar