Hamarosan kinyílik a KKV Svájcibicska!

KKV svájcibicska

1891-ben jelent meg az első svájci bicska, ami különbözősége ellenére már sok közös vonást mutatott a a mai zsebkéssel. Az igazi piacra lépés és a márka megszületésének dátuma viszont 1896., ekkor jelent meg az első, a ma a ismert zsebkés összes paraméterét felvonultató piros bicska. És ekkortól indult ez az univerzális eszköz hódító útjára, ami mindent tartalmaz, amire csak szükségünk lehet a hétköznapokban vagy egy váratlan esemény során. Éppúgy, mint ahogyan azt a KKV Svájcibicska is teszi vállalati környezetben, de minden él nélkül.

Június 7-én startol el a CertUnion Hungary Kft. legújabb kezdeményezése, a “KKV Svájcibicska, céges túlélőkészlet” névre keresztelt online rendezvénysorozat. Célunk ezzel, hogy kis- és középvállalkozást vezető ügyfeleinket olyan vállalkozókkal kössük össze, akik termékeik, szolgáltatásaik révén azonnali megoldást kínálnak a vállalati ökoszisztémában jelentkező problémákra. 

Kéthavonta workshop

A terveink szerint kéthavonta jelentkező workshop kizárólag online lesz elérhető és minden alkalommal három-három előadó mutatja be szolgáltatását, amik a társaságok neuralgikus pontjaira kínálnak gyógyírt. 

Természetesen a prezentációt tartó vállalkozók nemcsak “beszélő fejek” lesznek, hanem az online workshop ideje alatt kérdezni is lehet tőlük.

Amennyiben a felmerült helyzet megoldása a “nézők” és az előadók között hosszabb együttműködést igényel, úgy majd elmondhatjuk magunkról: egy szárba szökkenő üzleti kapcsolat létrejötténél bábáskodhattunk. 

Egy óra és folyt. köv.!

Az eseményen való részvétel ingyenes és nem igényel semmilyen különösebb technikai előkészületet. A workshopok pontos időpontjáról és a soron következő előadók névsoráról előzetesen hírlevélben értesítjük majd ügyfeleinket. Az aktuális online találkozóra pedig regisztrációt követően lehet belépni. Érdemes tehát figyelni az email postaládát! 

Vállalkozóként magunk is tisztában vagyunk azzal, hogy bármilyen közhelyesen is hangzik, de a gazdasági életben az idő pénz, így a megbeszélések időtartamát igyekszünk egy órára korlátozni.

Az esemény előadóinak elérhetőségeit (értelemszerűen a hozzájárulásukkal) közzétesszük, így a továbbiakban az üzleti megbeszélések már négyszemközt folytatódhatnak.

Az első találkozónkon Balogh Imre, Dr. Horváth Gábor és Kircsi Levente beszél 10-10 percben az általuk nyújtott megoldásokról.

A ProGuard Kft. képviseletében Balogh Imre elsősorban az építőipari cégeknek, az alvállalkozók monitorozására kínál megoldást az általuk kifejlesztett workmanagement támogató szoftverrel. 

A Fair Pay Control Zrt. színeiben érkező dr. Horváth Gábor egy általánosabb, de annál égetőbb kérdésre: a kintlévőség kezelésre ad választ.

Legalább ennyire gyakori probléma a vállalatok körében az újoncok betanítása, a gyakran ismételt mondanivaló átadásának “automatizálása”. A videós tréningek mindehhez hathatós és költségkímélő támogatást nyújtanak – erről beszél majd a Dobedu ügyvezetőjeként Kircsi Levente.

KKV Svájcibicska – túlélőkészlet a vállalati mindennapok problémáira

Hisszük, hogy még a legnehezebben kezelhető helyzetre is létezik megoldás.

És abban is hiszünk, hogy most induló online workshopunk: a KKV Svájcibicska rászolgál majd a nevére és valóban nélkülözhetetlen túlélőkészletet jelent majd a vállalati univerzum szereplőinek. 

Felkeltettük az érdeklődését? Jelentkezzen Ön is!

error: Content is protected!