CQI IRCA Approved Training Partner

Következő képzési időpont: 2019. szeptember 23-27.

A képzés helyszíne: Budapest

A képzés nyelve: angol

Piacképes szakmai tudás, amivel öt nap alatt megkeresheted ennek a tréningnek az árát!

A jelenlegi munkádnál izgalmasabb, összetettebb feladatokra vágysz? Az sem lenne hátrány, ha a fizetésed nemcsak munkaadód számára, de neked is versenyképesnek tűnne? Akkor mindenképpen olvass tovább!

A gyártóipar hazai fellendülésével megnövekedett az igény a tanúsítási folyamatot levezénylő vezető auditorokra. Gondoljunk csak a minőségügyi szakemberek iránt hatalmas szívóerőt jelentő Mercedes és a BMW megjelenésére, és akkor még csak a legnagyobbakat említettük. Érdekes módon nálunk ma még elenyésző a nemzetközi adatbázisba regisztált vezető auditorok száma, pedig egyre nagyobb a kereslet itthon és külföldön az ilyen naprakész tudású szakemberek iránt.

CertUnion Tudásközpont – Magyarországon elsőként

Cégünk, a CertUnion Kft. Magyarországon nemzetközileg regisztrált tréningjeivel saját jogon, első és egyedüli közvetlen partnerként olyan a nemzetközi követelményrendszerhez igazodó vezető auditor képzést indít, amelynek sikeres elvégzése után az itt végzettek bekerülhetnek az IRCA (International Register of Certificated Auditors – regisztrált auditorok nemzetközi jegyzéke) nemzetközi adatbázisába.

Tudnivalók a képzésről

Létszám: Hogy minél hatékonyabban adhassuk át az ismeretanyagot neked, szándékosan kiscsoportos foglalkozásokat tervezünk, ezért maximum 10 fővel indítjuk a tanfolyamokat.

Jelentkezési feltételek: a jelentkezőknek általánosan tisztában kell lenniük a menedzsment rendszerek alapjaival – minimális szabványismeret (A jelentkezésnél nem feltétel, hogy legyen minőségirányítási gyakorlatod, vagy felsőfokú végzettséged, de amennyiben az auditori pályán kívánsz elhelyezkedni, akkor ezek nélkülözhetetlenek.)

A jelentkezővel szemben támasztott személyi feltételek:

  • legyél kommunikatív
  • előny, ha jó alkalmazkodó képességű vagy
  • szerencsés, ha rugalmas vagy
  • elvárás, hogy angolul legalább tárgyalási szinten beszélj

Az IRCA - Vezető auditori képzés ISO 9001 tanfolyam időtartama: 40 óra (tantermi órákra számíts hús-vér előadókkal, ne online képzésre!)

Tematika: Az IRCA követelményeihez igazodó tananyag, azaz

  • Minőségirányítás alapjai, követelményei
  • Auditálási alapismeretek (auditprogram megvalósítása és nyomonkövetése)
  • Az auditra való felkészülés, előkészítés: dokumentáció átvizsgálás, auditterv, kérdéslista
  • Helyszíni audittevékenységek (nyitóértekezlet, nemmegfelelőségi ismeretek, kérdezéstechnika, interjúztatás)
  • Audit lezárása (záróértekezlet, auditjelentés)
  • Auditot követő tevékenységek

Oktatóink: tanfolyamainkon rutinos, komoly auditori múlttal rendelkező szakmai előadók adják át a tudásukat a hallgatóknak. Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy ne csak hitelesek, de kiváló előadók is legyenek.

A tanfolyam díja: 239.000 Ft + áfa

A vizsga díja: 50.000 Ft + áfa

Mit kapsz ezért nettó 289.000 forintért?

A tanfolyam sikeres elvégzését igazoló dokumentumot – szemben más, nemzetközi auditor képzésekkel – rövid időn belül, bocsátjuk a rendelkezésedre.

Egy keresett szakmát, ugyanis a tanfolyam sikeres elvégzését követően akár már másnap jelentkezhetsz munkára a tanúsító szervezeteknél. (Ha a pályádat auditorként, vezető auditorként képzeled el, akkor jó, ha felsőfokú műszaki végzettség és öt éves szakmai gyakorlat birtokában iratkozol be a tréningünkre.)

5 nap alatt is megkeresheted ennek a képzésnek az árát. Külföldön pedig a hazai napidíj többszörösére is számíthatsz.

A végzettség birtokában regisztrálhatsz a nemzetközi auditor adatbázisba, ahonnan külföldi cégek hívhatnak le téged, azaz számos külföldi munkalehetőség várhat rád.

Szabadságot. – Nem neked való az íróasztalhoz kötött munka? Auditorként változatos munkára számíthatsz, utazással, számos új cég megismerésével.

Függetlenséget – A végzettség birtokában Te döntheted el, hogy főállásban vagy másodállásban kívánod-e végezni az auditori munkád. Sőt, vállalkozóként azt is meghatározhatod, hogy hány napot tervezel erre!

Tervezhetőséget – szereted megtervezni a jövőd? Ez egy ilyen munka.

Az audittal összefüggő valamennyi költségedet (szállás, utazás) megtéríti az a tanúsító szervezet, amellyel a konkrét munka kapcsán szerződésben állsz.

A hasznosság érzését – A jó auditor a szabványnak való megfelelésen túl az auditra készülő céget hatékonyan (akár jelentős költséget megtakarítva) tudja segíteni.

Kreativitást – Minden vállalkozás, amivel kapcsolatba kerülsz, új megoldást igényel és ezt mind te adhatod meg nekik!

Előrelépési lehetőséget – Ha jó vagy a szakterületeden, kimagasló karrierlehetőség vár rád itthon és külföldön egyaránt.

 

Nálunk végeztek 2019-ben

 
 

Az oktatás, és ami mögötte van

 
Radványi András

Radványi András: A mi célunk az, hogy a tudás tényleg öröm legyen. Tapasztalataival és új ötletekkel felfegyverkezve Radványi András június elején várja legközelebb az érdeklődőket.

 
 

Kérdésed van a a tréninggel kapcsolatban? Hívj minket, vagy írj egy levelet nekünk!

+36 (1) 600-6789 certunion@certunion.com

Meggyőztünk? Akkor jelentkezz képzésünkre és foglald el a széked már most!
 
 
[[[["field24","equal_to","c\u00e9g"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field10","equal_to","Vezet\u0151 Auditor"]],[["show_fields","field26"]],"and"],[[["field28","equal_to","igen"]],[["show_fields","field29"]],"and"],[[["field30","equal_to","igen"]],[["show_fields","field31"]],"and"],[[["field30","equal_to","nem"]],[["show_fields","field32"]],"and"],[[[null,null,"vera"]],[[]],"and"]]
1

ISO 9001 - Minőségirányítási rendszer

2019. szeptember 16-20. Budapest

Résztvevő adatai

Név
no-icon
Születési idő
no-icon
Születési hely
no-icon
Mobiltelefon
no-icon
Postázási cím
no-icon
Vett-e már részt nálunk korábban vezető auditor képzésben?
Mi a korábbi egyedi azonosító száma?(UDN szám, az oklevelén szerepel)
no-icon
Van-e belső auditori végzettsége?
Kérjük, töltse fel a végzettséget igazoló dokumentumot!feltöltés
cloud_uploadfeltöltés

Regisztrációját akkor tudjuk véglegesíteni, ha legalább egy héttel a tanfolyam kezdete előtt sikeresen kitölti az online szintfelmérő tesztet. Az ehhez szükséges információkról a jelentkezést követően e-mailben értesítést kap.

Számlázási adatok

pick one!
Név / Cégnév
no-icon
Számlázási cím
no-icon
Adószám
no-icon

A tanfolyam díja: nettó: 239.000 Ft
A vizsga díja: nettó 50.000 Ft

A jelentkezés érvényes, ha a díjbekérő a tanfolyam megkezdése előtt 5 naptári nappal a CertUnion számláján jóváírásra kerül.

A tanfolyam jogi részleteit az IRCA regisztráció alapján készült ÁSZF-ben találhatják meg.

ÁSZF
ADATVÉDELEM
HOZZÁJÁRULÁS
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder