Újabb ünnepélyes tanúsítvány átadás a Szent István Egyetemen

2012. augusztus 28-án került sor a Szent István Egyetem újabb két karának tanúsítvány átadására.

Az Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar, valamint a Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar több mint egy éves felkészülését követően 2012 nyarán sikeres tanúsító audittal zárta integrált irányítási rendszerének felülvizsgálatát. A projektzáró rendezvény alkalmával az egyetem valamennyi érintett vezető munkatársa beszámolt a projektben vállalt szakterületeiről és az elért eredményekről.

Dr. Mikáczó Andrea az egyetemi minőségügyi központ vezetője összefoglalóan ismertette az integrált irányítási rendszert, amelyet Dr. Koczor Zoltán a felkészítői munka szemszögéből mutatott be. Az előadásokat követően dr. Lipcsei Imre és dr. Puskás János – az érintett karok dékánjai – vehették át a CertUnion tanúsító okiratait.

Dr. Solti László, az egyetem rektora elkötelezett a további minőségügyi tervek végrehajtása mellett, amelynek egyik célja, hogy további egyetemi karok is az ISO 9001-es, ISO 14001-es és ISO/IEC 27001-es minőségügyi rendszerekbe integrálódjanak és követelményeiket beépítsék mindennapjaikba.