A minőséghez bátorság kell

„Korunk társadalmában a bátorság fokmérője az a képesség, amellyel meggyőződéseinkhez ragaszkodunk – de nem csökönyösen vagy dacból, és nem is bosszúból – csupán azért, mert hiszünk bennük.”

Rollo May

 

 
 

 
 

 

Magunkról

A CertUnion a hazai tanúsítói piac egyik legújabb szereplője, amelyet a minőség mellett elkötelezett évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek tudása hívott életre, szem előtt tartva a tradíciókat és trendeket, így kívánva egyesíteni a tanúsításban szerzett tapasztalatokat.

Munkánk a hivatásunk, ezért ajánlunk szövetséget mindazoknak, akik hosszútávra terveznek, legyenek azok partnereink, üzletfeleink, együttműködéseinkben közreműködők, ezzel járulva hozzá a fenntarthatóságához és a szövetségben résztvevők jövőképének megvalósításához.

Tanúsítóként arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek hozzájárulnak az üzleti értékek növeléséhez, az eredmények leggyorsabb eléréséhez a legkisebb ráfordítás mellett, az auditban résztvevő, illetve audit eredményét használó összes szereplő számára.

Referenciák

Részletes referencia listánk időpont egyeztetést követően irodánkban megtekinthető. Amennyiben kiadott tanúsítványaink érvényessége felől kíván érdeklődni, kérjük írja meg az érintett szervezet nevét, címét, vagy amennyiben ismert, kiadott tanúsítványunk azonosító számát.

TUDÁSKÖZPONT
Magyar