Ünnepélyes tanúsítvány átadás a BGF-en

Ünnepélyes keretek között 2012. április 24-én került sor a Budapesti Gazdasági Főiskola ISO 9001-es irányítási rendszertanúsítványának átadására.

Ünnepélyes keretek között  2012. április 24-én került sor a Budapesti Gazdasági Főiskola ISO 9001-es irányítási rendszertanúsítványának átadására. A projektzáró rendezvényen Dr. Ferkelt Balázs a főiskola általános rektorhelyettese bemutatta a most lezárásra kerülő projekteket és ezek megvalósítási részleteit.

Ezt követően az okiratot Szabó Mirtill a CertUnion ügyvezetője  személyesen adta át a szervezet vezetésének és gratulált az elért eredményekhez.

A projektzáró rendezvényen elhangzottak mind azt bizonyították valamennyi meghívott és érdeklődő számára, hogy a BGF a magyarországi felsőoktatás olyan intézménye, amely példaértékűen jár elöl a folyton változó követelményeknek és igényeknek megfelelő képzés megvalósításában úgy, hogy messze menőkig hallgatóit helyezi a középpontba.

Ezúton ismételten gratulálunk a főiskola vezetésének és minden érintett munkatársnak, akik rendkívül elkötelezetten végzik munkájukat és tűznek ki újabb és újabb megvalósítandó célokat folyamatos fejlődésük és kiválóságuk fenntartása érdekében.