Videóleckék kezdőknek és haladóknak

Videóleckék kezdőknek és haladóknak

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy ezen a felületen kétheti gyakorisággal a tanúsításhoz, a minőséghez hol szorosabban, hol lazábban kötődő anyagokkal jelentkezünk. Ám, bármennyire is alaposan és sokrétűen kívánjuk körüljárni a témát, mindig akadnak, akik a tanúsítást illetően még a startkövön állnak és akiknek ezer és ezer kérdésük van.

Egyszerű, gyakorlatias üzenetek

Ezeknél a vállalkozóknál a praktikus ismeretek, a számukra azonnal hasznosítható üzenetek hamarabb célba találnak. Nekik és természetesen a témára fogékony látogatóknak indította el Szabó Mirtill, a CertUnion Kft. ügyvezetője személyes weboldalát.

Egyperces videópraktikák

Az ezen a portálon megszokott írásoktól eltérően a https://szabomirtill.hu – n  könnyen emészthető, egy – másfél perces videókban kaphatnak tanácsokat a folyamat elején álló vállalkozók. Szabó Mirtill a hetente jelentkező vlog tartalmát a kérdéssel még csak most barátkozó, de akár a témát részleteiben is jobban megismerni kívánó üzletemberekre hangolta, azaz röviden és közérthetően magyarázza el, mit érdemes tudni és mi az, amiről sokan hallgatnak a tanúsítással kapcsolatban.

Tehát, ha kérdése van, klikkeljen!

TUDÁSKÖZPONT
Magyar