IRCA képzések – folyt. köv.

IRCA

A közelmúltban az IRCA (International Register of Certificated Auditors) londoni központjából Harry jelentkezett be vállalkozásunkhoz. Harry feladata volt ellenőrizni azt, hogy a Tudásközpont és az általa szervezett képzések mindenben megfelelnek-e az IRCA közismerten szigorú követelményeinek.

Az akkreditációkhoz hasonlóan itt is egy, az IRCA szabályrendszerét rögzítő kézikönyv jelentette a viszonyítási pontot. Ez alapján ellenőrizte az egyébként nagyon együttműködő angol szakember a működésünket. A vizsgálat kiterjedt a “kurzustervezésre”, magyarán a saját fejlesztésű tananyagunk megfelelőségére, valamint a nálunk oktató szakemberek gyakorlati hátterére. De nemcsak képzéseink humán háttere került terítékre, hanem a tárgyi feltételek is, így például a képzésre igénybe vett tantermeink minősége is.
Szerénytelenség nélkül állíthatjuk: dicsérettel megfeleltünk a vizsgán, csupán egy észrevételt tett a szakember, ezek javítását, korrigálását már el is kezdtük. Az, hogy sikerrel vettük az akadályokat nekünk örömöt, a képzéseinkre jelentkezőknek pedig azt jelenti, hogy a jövőben is folytatódnak majd vezető auditor képzéseink, hiszen IRCA továbbra is megtarthatjuk az Approved Training Partner státuszt. 

TUDÁSKÖZPONT
Magyar