Online tanúsítás, online képzések a háló biztonságában

Munkatársaink és partnereink egészsége számunkra a legfontosabb, ezért a veszélyhelyzetben a CertUnion is számos biztonsági intézkedést hozott. Az élet ezután sem áll meg, a munkánkat ezután is végezzük, a megszokott magas színvonalon – online. A jövőben viszont új elemekkel egészítjük ki szolgáltatásainkat: az online tanúsítással és az online képzésekkel.

Elérhetőek vagyunk!

Sok partnerünk bevezette már a cégénél a bejárási tilalmat és várhatóan ez a szám a következő napokban még tovább fog emelkedni. Nagyon fontos, hogy lelassítsuk a koronavírus-járvány terjedését, ezért minimalizáljuk a személyes kapcsolatokat.

A CertUnion irodai munkatársai már otthonról dolgoznak, de továbbra is elérhető mindenki, telefonon és e-mailben is.

A cégen belül naponta kétszer is tartunk webes konferenciát, így biztosítjuk az információ áramlását. Természetesen az irodai postát is feldolgozzuk. Szerencsére napjainkban már az auditokat online eszközökkel is maradéktalanul végre tudjuk hajtani, ezek ugyanis alkalmasak objektív bizonyítékok gyűjtésére, telephely bejárásokra és az interjúk lefolytatására is.

Online tanúsítás: ügyfeleink számos eszköz közül választhatnak

Azt kérjük partnereinktől, hogy közvetlenül, vagy a CertUnionon keresztül egyeztessenek az online tanúsítás menetével kapcsolatban a kijelölt auditorokkal, így kiválaszthatják azt az érintkezési módot, amelyik működőképes és a legkényelmesebb. Auditoraink a következő eszközök valamelyikén elérhetőek: 
Skype ( https://www.skype.com/hu/get-skype/download-skype-for-desktop/ )
Zoom ( https://zoom.us/download)
Microsoft Teams
Facebook messenger

Költségtakarékossági szempontból és az ügymenet egyszerűsítése érdekében igyekszünk díjmentes megoldásokat kínálni és minden esetben olyat választunk, amelyet a cég és az auditor is elér, ismer. 

Természetesen az online tanúsítással összefüggő tudnivalókról és a változásokról a CertUnion mindenkit értesít az esedékes auditok előtt. Előre is köszönjük partnereink rugalmasságát!

Tudásközpont online

Fontos, hogy a CertUnion Tudásközpont valamennyi képzését szeretnénk online elérhetővé tenni, ennek érdekében már megtettük az első lépéseket, az egyeztetéseket folytatjuk az érintett oktatókkal, valamint az IRCA-val. A belső auditorképzésnél már megvalósult az online oktatás, a vezető auditor képzésnél ez még idő kérdése, de bízunk benne, hogy ott is megoldható lesz.

Az eddig felsorolt intézkedéseket azért hoztuk, hogy biztonságban tudjuk partnereinket és munkatársainkat, ugyanakkor biztosítsuk a cégek további működését.

Döntéseinket a Nemzeti Akkreditáló Hatóság és/vagy a Kormány rendeletei írhatják felül. Ha az online tanúsítással vagy az online képzésekkel kapcsolatban kérdésük merült fel, keressenek minket bizalommal!

TUDÁSKÖZPONT
Magyar

NÉZZE MEG LEGÚJABB MINŐSÍTÉSÜNKET
ÉS LEGYEN TÖBB BEVÉTELE!
MEGNÉZEM!
close-link