Légy maga a változás!

Légy maga a változás!

Szervezetfejlesztési trendek – 2019 címmel rendez konferenciát szeptember 18-án a Piac & Profit Magazin. https://www.facebook.com/events/470226057152044/. A médium szokásos rendezvényére a BKIK (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) Székházban, Budapest, Krisztina krt. 99. 7. emelet várják az érdeklődőket.

A téma a korábbiakhoz hasonlóan most is izgalmas és túlzás nélkül állítható, hogy minden gazdasági társaságot érint: a digitális transzformáció. A változás és az arra adott helyes vagy helytelen válaszok kérdéskörét elismert szakértők boncolgatják saját szakterületük szemszögéből. Így a teljesség igénye nélkül kedvcsinálóként a szervezeti kultúra kohéziós erőiről, a változásmenedzselés aktuális feladatairól, a munkaerőhiányos vállalatok növekedési lehetőségeiről, az új piacokra történő bejutás és a minőség összefüggéseiről, a toxikus dolgozói attitűdről, a helyzetfordítás gyakorlatáról, a személyre szabott tudásmenedzsmentről és számos más, aktuális kérdésről lesz szó.

Ne feledje! Csupán egyetlen dolog állandó: maga a változás! És azt se feledje: ha a szervezetfejlesztés változásairól szeretne többet tudni, szeptember 18-án, a BKIK-ban van a helye!

TUDÁSKÖZPONT
Magyar