Biztonságos iroda – védett munkatársak, védett ügyfelek

biztonságos iroda

– Mi nemcsak ünnepeljük, hanem védjük is egymást – mondja Budur Gabriella. A PR-System Kft. ügyvezetője szerint ha valaki meg akarja tartani a jó munkatársakat és partnereket, akkor tenni kell a biztonságukért is. Ez most, a koronavírus-járvány kellős közepén megkerülhetetlen. Pont ezért döntött úgy, hogy cége megszerzi a CertUnion SafetyPlace™ minősítését. Ennek birtokában ma már magabiztosan kijelentheti: biztonságos az iroda. 

Miért volt fontos, hogy a cége megszerezze a SafetyPlace™ minősítését? Adószakértőként, könyvelőként találkoznak személyesen az ügyfelekkel? 

Magyarország top 100-as cégei közül több is az ügyfelünk, de nemzetközi cégcsoportoknak is dolgozunk.

Fontos tudni, hogy a mienk egy bizalmi szakma. Az első megbeszélések éppen ezért döntően személyesen történnek.

Napjainkban különösen lényeges, hogy az ügyfelek fizikai, egészségügyi biztonságára is ügyeljünk. De talán nem is ezzel kellett volna kezdenem, hanem a kollégáimmal! 

Fix csapattal dolgozik?

Büszkén mondhatom, hogy nagyon magas nálunk a lojalitás, innen kolléga még nem ment el.

Cégvezetői filozófiám fontos része, hogy emberileg is figyeljek a munkatársaimra.

Jelenleg több mint tucatnyian dolgoznak az irodában, van, persze, aki most nagyrészt otthonról, más körülbelül a heti munkaidő felében jár be. És ha itt vannak, akkor nekem nemcsak feladatom, hanem kötelességem is biztonságban tudni őket. Biztonságos irodában… 

Gondolom pont ezért került a képbe a CertUnion SafetyPlace™ minősítése…

Igen. Korábban is nagy hangsúlyt fektettem a munkavédelemre, nálunk valóban megtanulták a munkatársak, hogyan kell használni a porral oltót, vagy hogy mit jelent az újraélesztés. Most pedig azt tanultuk meg, hogy hogyan tudunk hatékonyan védekezni a vírus ellen. A CertUnion profi auditora nagyon összeszedetten adta át a hiteles információkat. Ehhez persze meg kellett szervezni egy kollektív munkavédelmi oktatást. Aztán megtettük a szükséges változtatásokat, például mindenki hazavitte a saját törölközőjét, beszereztünk olyan kézfertőtlenítőt, amelynek összetevői a szigorú előírásoknak megfelelnek, még nagyobb hangsúlyt fektetünk a szelektív hulladékgyűjtésre. Mindenkinek hőmérsékletet mérünk, a hozzánk érkező ügyfeleknek is. Illetve a távozásuk után mindent fertőtlenítünk, amivel érintkeztek. Nem mondom, hogy kényelmes ez a helyzet, de muszáj megtennünk a saját érdekünkben. A legjobban talán a közös ebédek, névnapi, születésnapi köszöntések hiányoznak, de ez most egy ilyen helyzet. Felelősségteljesnek kell lenni, mi nemcsak ünnepeljük, hanem védjük is egymást. 

Hogy fogadták a kollégák az új szabályokat és mit szólnak az ügyfelek? 

A munkatársaim mind megértették, hogy ez az ő érdekükben történik, ezért lelkesen vettek részt az oktatáson, illetve azóta is betartják a szabályokat.

A partnereinknek még csak egy része tud a minősítésről, de többen már érdeklődtek róla, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

A következő napokban mindenképp szeretnénk erről tájékoztatni a többieket is, kikerül a minősítő matrica az ajtóra, bent lesz az e-mail aláírásban. Szerintem ma még presztízskérdés egy ilyen cím, de hamarosan már elvárás lesz. 

TUDÁSKÖZPONT
Magyar

NÉZZE MEG LEGÚJABB MINŐSÍTÉSÜNKET
ÉS LEGYEN TÖBB BEVÉTELE!
MEGNÉZEM!
close-link